Мамандық
В-Азық-түлік технологиясы (қолдану салалары бойынша)
Мамандықтың мақсаты

Мамандық тамақтану технологиясы (қолдану салалары бойынша) бойынша техникалық ғылымдар мен технологиялар бакалаврларын дайындауға бағытталған.
Түлектердің кәсіби қызметінің объектілері – техникалық қызмет көрсетуді ұйымдастыру және сәйкестікті бақылау, технологиялық операцияларды жетілдіру және жаңа өнім жасау, тамақ өнімдерін стандарттау және сертификаттау бойынша жұмыстарды жүргізу, тамақ өнімдерінің тиісті салаларына сай дайын өнімдерін, шикізат сапасын жақсарту бойынша тәжірибелік зерттеулер жүргізу, мамандандырылған білім беру мекемелеріндегі педагогикалық қызметатқару.

 

Нақтылау
Осы мамандық бар ЖОО:
Қазақ технология және бизнес университеті Таразский государственный университет имени М. Х. Дулати М. Қозыбаев атындағы Солтүстік Қазақстан мемлекеттік университеті Инновациялық Еуразия университеті Павлодарский государственный университет имени С. Торайгырова Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті Қорқыт Ата атындағы Қызылорда мемлекеттік университеті Ш. Уәлиханов атындағы Көкшетау мемлекеттік университеті ҚАЗТҰТЫНУОДАҒЫ Қарағанды экономикалық университеті Қазақстан инженерлік-технологиялық университеті Қазақ ұлттық аграрлық университеті Орта-Азия университеті Әл-Фараби атындағы Қазақ ұлттық университеті Алматинский технологический университет Шәкәрім университеті А. Байтұрсынов атындағы Қостанай мемлекеттік университеті Актюбинский региональный государственный университет им. К. Жубанова М. Әуезов атындағы Оңтүстік Қазақстан мемлекеттік университеті
Таңдау бойынша пән
Биология, Химия
Білім деңгейі
Магистрант

Привет!

В конце этого квеста мы подберем
Вам специальность и учебное место!

Перейти к квесту
Буду поступать
Заполните необходимые данные, чтобы завершить действие